Έχετε ερωτήσεις σχετικά με τα
προϊόντα και τις υπηρεσίες μας;

Παρακαλώ γράψτε το νούμερο που βλέπετε παρακάτω στο πεδίο 128

Προφίλ

ΔΥΝΑΜΙΚΗ ΙΣΟΡΡΟΠΙΑ – Η ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗ ΤΗΣ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΜΑΣ

Η D. Print A.E. αποκλειστικός αντιπρόσωπος του Γερμανικού Οίκου  Develop GmbH στην Ελλάδα, προσφέρει ψηφιακές λύσεις  με πρωτοποριακά συστήματα εκτύπωσης , φωτοαντιγραφής , σάρωσης εκτύπωσης και αποστολής φαξ.

Με μεγάλη σειρά φωτοαντιγραφικών (ασπρόμαυρα και έγχρωμα) , εκτυπωτικών συστημάτων (ασπρόμαυρα – έγχρωμα) για γραφεία , εκτυπωτικά – ψηφιακά κέντρα εκτύπωσης , φωτογραφεία , βιβλιοχαρτοπωλεία αλλά και για μονάδες μεγάλης παραγωγής ψηφιακών εκτυπώσεων είναι  ενδεικτικά  μερικά από τα περιβάλλοντα εργασίας που μπορούν να καλύψουν.
Οι πολυλειτουργικές ψηφιακές λύσεις DEVELOP σε φωτοαντιγραφή – σάρωση- εκτύπωση – αποστολή φαξ, εξασφαλίζουν αξιοπιστία , παραγωγικότητα με άριστης ποιότητας αποτελέσματα.

Τα εκτυπωτικά συστήματα είναι κατασκευασμένα  με υψηλότερα στάνταρ κατασκευής απολύτως φιλικά προς το περιβάλλον αλλά και τον χειριστή. Δεν είναι άλλωστε τυχαίο ότι η DEVELOP διαθέτει εγκεκριμένα πιστοποιητικά και βραβεία όπως:

ISO 14001, που αφορά το Περιβαλλοντικό Σύστημα Διαχείρισης της ετιαρείας

BLUE ANGEL, βραβείο που αφορά την συμβατότητα των συστημάτων ως προς την κατανάλωση ρεύματος, επίπεδα θορύβου και εκπομπών ρύπων αλλά και ως τα ανακυκλώσιμα μέρη.

RoHS, πιστοποίηση ότι τα εκτυπωτικά συστήματα δεν περιέχουν επικίνδυνες ουσίες.

ENERGY STAR , βραβείο που αφορά ότι τα εκτυπωτικά συστήματα ικανοποιούν τα πιο πρόσφατα πρότυπα για την ενεργειακή απόδοση.


Η φιλοσοφία της D.Print AE είναι να σχεδιάζει , να καθοδηγεί και να προτείνει στον σύγχρονο επαγγελματία πώς να μεγιστοποιεί την παραγωγικότητά του μειώνοντας ταυτόχρονα τα εξοδά του με την σωστή διαχείριση των εκτυπώσεών του μέσω της πολυλειτουργικότητας (φωτοαντιγραφή-σάρωση- εκτύπωση- αποστολή φαξ) των φωτοαντιγραφικών , εκτυπωτικών συστημάτων DEVELOP.

Πιστεύουμε ότι μπορούμε να υποστηρίξουμε κάθε ανάγκη σε εξοπλισμό καθώς και σε παροχή τεχνικών υπηρεσιών χάρη στο εξειδικευμένο τεχνικό τμήμα της εταιρίας μας, το οποίο διαθέτει τους απαιτούμενους μηχανισμούς στελέχωσης, οργάνωσης και τεχνολογικής υποδομής.

Ο εκθεσιακός μας χώρος στην οδό Μποκογιάννη Παύλου & Ξάνθης 1 , στην Μεταμόρφωση είναι ανοικτός για live παρουσιάσεις.

© DPRINT Α.Ε. Όλα τα δικαιώματα καταχωρημένα.
Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του περιεχομένου χωρίς γραπτή άδεια της εταιρείας

Μείνετε ενήμεροι σε ό,τι αφορά
τα νέα προϊόντα, προσφορές
& υποστήριξη!

Newsletter